NOI ŞTIM CINE SUNTEM ! VOI ŞTIŢI ?

cropped-ALAYA1.jpg

cropped-MATRIX-GREEN-EXCLUSIVE.jpg

AEGYPTIACA

cropped-19894925_337101323387977_6283760374084831708_n.jpg

NOI ŞTIM CINE SUNTEM ! VOI ŞTIŢI ?

4

(PAMFLET)

Nu demult a fost lansată în media declamaţia unui politruc rus (declamaţie ce deja a intrat în folclorul urban, dacă se poate spune astfel) pe nume Dimitri Rogozin, aflat deocamdată pe cai mari şi al cărui nume nu merita nici măcar citat, care ameninţa poporul român astfel: “Domnilor din România vă vom spune totul: cine sunteţi voi şi ce credem noi despre voi !”.

… O ştire apărută în primăvara anului 2014, în mass media: “Parlamentarii ruşi au iniţiat o discuţie publică privind elaborarea de manuale de Istorie a Rusiei după un concept unic, care să arate trecutul glorios al ţării şi care ar urma să educe copiii în spirit patriotic. Preşedintele Comitetului pentru educaţie din cadrul Dumei de stat (Camera inferioară a parlamentului Rusiei) a declarat că aceste manuale ar trebui să arate că “Patria noastră are un trecut măreţ”. “Astfel o ramură din tribul arienilor a coborât din Munţii Carpaţi şi a populat pe cale paşnică Marea Câmpie Rusă, Siberia, cea mai rece parte a planetei, a ajuns la Oceanul Pacific, a fondat Fortul Ross (o fortăreaţă rusă la 80 kilometri de San Francisco n.r.), a absorbit seva celor mai importante civilizaţii din Bizanţ, Europa şi Asia, a învins cel mai rău duşman al omenirii – nazismul, a deschis drumul în spaţiu”, a declarat Nikonov. În acelaşi timp Irina Iarovaya, şefa Comitetului pentru securitate a declarat că nu doar manualele de istorie, ci şi restul trebuie să fie elaborate după o concepţie unică. “Toţi copiii, de la Kaliningrad şi până la Kamciatka, trebuie să înveţe după aceleaşi manuale, scrise de pe poziţii politice corecte”, a susţinut deputata. La rândul său, Arhimandritul Tihon (Shevkunov) a ţinut să accentueze necesitatea “eroizării istoriei”, pentru că tinerii de azi pun pe prim-plan valori precum banii, casa, sănătatea, şi doar pe ultimul loc este dragostea pentru patrie. “Glorificarea istoriei ar fi tratamentul pentru aceasta”, a afirmat arhimandritul, care a propus crearea unui Panteon al eroilor.” (op cit)

Răspunsul afirmaţia politrucului rus şi a celor care gândesc la fel este următorul:
NOI DOMNII DIN ROMÂNIA ŞTIM CINE SUNTEM; DAR VOI CHIAR ŞTIŢI CINE SUNTEŢI?

Noi (“domnii din România”) ştim că o astfel de luare de poziţie şi, în fond, de rescriere a istoriei, a fost urmarea unor decizii luate la nivel înalt în mediile politice ruseşti.

Noi (“domnii din România”) ştim că unii dintre promotorii acestei noi orientări doctrinare fac vizite secrete în România şi varsă gulgute otrăvite în urechile credulilor; printre creduli se numără politicieni, istorici şi, destul de surprinzător, clerici români.

Noi (“domnii din România”) ştim că nu întâmplător noii ideologi ruşi şi-au trimis mercenarii (printre aceştia poate fi menţionat şi cel pe care presa românească l-a identificat a fi Vitalie Usturoi) pentru a căuta Tăbliţe antice de genul celor de la Sinaia, prin munţii Daciei ori prin colecţii particulare – tăbliţe de care istoricii români nici nu vor să audă şi pe care le consideră falsuri.

Noi (“domnii din România”) ştim că nu degeaba sateliţii geostaţionari ruseşti au scanat în ultimii douăzeci de ani ruinele de la Sarmizegetusa Regia sau cavernele de sub Munţii Bucegi şi au încercat să afle ceea ce se află acolo.

Noi (“domnii din România”) ştim că multe oseminte de uriaşi dezgropate pe teritoriul României au ajuns în laboratoarele din Rusia în secolul trecut, unde au fost cercetate amănunţit.

Noi (“domnii din România”) ştim că în vremea în care Europa şi Eurasia încă erau pustii, strămoşii poporului român, oameni originari din Munţii Carpaţi, din Sarmizegetuza şi Adamclisi (unde se aflau două Centre de Putere importante) ocupau în pace un teritoriu imens. Acest teritoriu avea Podişul Transilvaniei în centru, atingea Munţii Caucaz în est, mijlocul Ucrainei actuale la nord, Munţii Balcani la sud, centrul Poloniei la vest, coastele Mării Adriatice la sud-vest, nordul Greciei la sud.
Noi (“domnii din România”) ştim că la baza noii orientări doctrinare a ruşilor se află dovezi ce probează existenţa unei populaţii originară din Munţii Carpaţi, care a migrat în străvechime şi în stepele de la nordul Mării Negre. Această populaţie, care la un moment dat s-a autodenumit “roşie”, originară într-adevăr din Munţii Carpaţi (mai precis din zona Adamclisi), a înfiinţat mai multe oraşe; unul dintre aceste oraşe, situat actualmente pe teritoriul Rusiei, s-a numit odinioară Roşia. Această populaţie străveche este strămoaşa în primul rând a poporului român; doar cei ce au migrat la nordul Mării Negre pot fi consideraţi strămoşii ruşilor de astăzi. Ulterior, ruşii au ocupat cu forţa vechiul oraş Roşia şi i-au preluat numele. Astfel, Roşia a devenit Rosia, iar apoi Roass şi în final Rossia (Rusia).

Noi (“domnii din România”) ştim foarte bine că dacă ideologii ruşi au lansat deja astfel de aserţiuni cu privire la istoria străveche, înseamnă că pregătesc ceva, astfel că românii trebuie să se aştepte în viitor la surprize destul de mari !

FRAGMENT DIN CICLUL DE CĂRŢI DACIA PRIMORDIALĂ, ŢINUTUL OAMENILOR CERULUI, ROHMANII DIN OSTROAVELE ALBE – EDITURA ALAYA