CUFĂRUL CU ESEURI – 74

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este FORŢĂ-CONTRA-FORŢĂ.jpg

74 – TEHOLOGIA BIOETERICĂ

Materia primă sufletească furată de la oamenii care trec prin poarta morţii este folosită aşadar la construirea unor produse biotehnologice de natură eterică, iar cele mai cunoscute sunt „Obiectele Zburătoare Neidentificate” – vehicule eterice de forme diverse, care, spre deosebire de navele terestre, par vii şi inteligente. Obiectele zburătoare ale oamenilor prometeici sunt construite în mari laboratoare. Laboratoarele par a fi construite dintr-o formă de energie ciudată, semifluidă, asemănătoare apei. În interiorul acestor laboratoare imense, nenumăraţi savanţi prometeici lucrează în faţa unor panouri de comandă, confecţionate din aceeaşi substanţă stranie, asemănătoare apei, de culoare albastru-marin, albastru-deschis sau verde. În spatele sau, mai precis, în interiorul acestor panouri de comandă se află ceva ce seamănă cu ţurţurii de gheaţă sau cu stalactilele din lumea terestră, de diferite forme, culori şi mărimi. Atunci când vor să atingă aceşti ţurţuri, savanţii prometeici îşi cufundă mâinile în interiorul panourilor confecţionate din misteriosul fluid asemănător apei. Cînd îşi cufundă mâinile în panouri, fluidul face valuri, la fel cum se întâmplă în lumea terestră dacă se introduce mâna într-un vas plin cu apă. Stupefiant este faptul că, introducând mâna prin acele panouri semifluide, savanţii prometeici nu se udă.

În momentul în care sunt atinşi, ţurţurii formaţi din cristale încep să pulseze şi să emită sunete cristaline de tonalităţi diferite, înalte, medii sau joase. În aceste laboratoare există mii de recipiente de diferite forme şi mărimi, confecţionate din acelaşi fluid misterios. De multe ori, recipientele par a fi confecţionate din elemente naturale, precum apă, foc, pământ, abur, fum. Interiorul recipientelor este brăzdat neîncetat de strălucirea incandescentă a unor fulgere. În interiorul recipientelor sunt introduse părţi ale unor corpuri sufleteşti, care au aparţinut unor oameni.

Toate recipientele sunt interconectate prin intermediul unor furtune sau cabluri transparente, la un fel de baterie-dinam (dispozitiv care îndeplineşte atât funcţia de dinam, adică de generator de energie, cât şi funcţia de acumulator), precum şi la alte recipiente, rezervoare sau bazine mai mari, pline ochi cu o substaţă sau cu un fluid vâscos, multicolor. Bateria-dinam furnizează energia necesară care pune în funcţiune întregul sistem. Lichidul din bazine este pompat în recipientele în care se află fragmentele de corpuri sufleteşti ale unor oameni defuncţi. În acele fragmente de corpuri sufleteşti, chakrele sunt în stare de funcţionare, menţinute probabil artificial cu ajutorul lichidului ce se scurge din bazine. Chakrele sunt în stare de funcţionare ca în momentul în care au fost furate. Se pare că ceea ce interesează cel mai mult fiinţele prometeice este vitalitatea sau energia emisă de chakre. Obiectele zburătoare construite în laboratoarele fiinţelor prometeice sunt de diferite mărimi şi forme. Există nave de apărare, de atac şi de transport. Cele mai des utilizate vehicule zburătoare sunt cele în formă de lacrimă. Ele au conştienţă şi simţire; par a fi foarte inteligente. Privite de la distanţă, vehicule zburătoare se prezintă ca nişte globuri strălucitoare ce emit intermitent lumină. Într-un astfel de vehicul, intră lejer două sau trei fiinţe. Atunci când se deplasează, vehiculele zburătoare emit sunete stranii – asemănătoare ultrasunetelor -, cu care care pot distruge orice obiect aflat în apropiere.

În funcţie de modul în care sunt echipate, navele pot arunca şi fascicule strălucitoare, ca de laser, care au acelaşi efect. În interior, un astfel de vehicul este format din mai multe elemente componente. În partea din faţă se află panoul de comandă dreptunghiular, în interiorul căruia se găsesc mai multe cristale de forma unor ţurţuri. În faţa panoului stă fiinţa care conduce nava. În spatele vehicului se află sursa principală de energie, care este identică cu o chakră. De-a lungul fuselajului, există alte chakre, de mai mică importanţă. Ceea ce este cu adevărat straniu, este faptul că, atunci când pătrunde în vehicul, un om are senzaţia că spaţiul se dilată. Deşi vehiculul pare să aibă dimensiuni modeste, atunci când pătrunde înăuntru, omul are senzaţia că pătrunde într-un spaţiu imens, ca şi cum ar pătrunde în interiorul vast al unei catedrale. În momentul în care vehiculul zburător este pus în funcţiune, de la chakra principală porneşte un impuls energetic ce se transmite instantaneu la celelalte chakre, care sunt situate în diferite părţi ale fuselajului. Chakrele încep să pulseze cu o viteză extrem de mare. Imediat după punerea în funcţiune a vehiculului, fiinţa care pilotează se armonizează energetic cu vehiculul zburător. Sursa de energie cu care funcţionează aceste nave este aşadar de natură bioeterică. Este vorba despre transpunerea funcţionalităţii aurei umane la un mijloc tehnologic. Toate chakrele unei nave sunt legate atât între ele, cât şi cu fiinţa care conduce nava, formând un fel de entitate tehnologică şi bioeterică complexă. Navele se comportă ca şi cum ar avea gândire şi simţire.

Fragmente din ciclul „FORŢĂ CONTRA FORŢĂ” APĂRUT LA ED. ALAYA (pentru detalii vezi BIBLIOTECA SPIRITUALĂ / 1- PROLOG)