CUFĂRUL CU ESEURI -20

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este MATRIX-GREEN-EXCLUSIVE-1.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este FORŢĂ-CONTRA-FORŢĂ.jpg

20 – CORPUL HARIC AL PLASELOR MESIANICE

În afara structurilor aurice descrise anterior, mai există o ultimă structură aurică, ce apare doar în anumite momente. Ea nu este generată de sistemul aurei omului, ci este independentă. Această structură aurică este corpul haric al plaselor mesianice. Corpul haric al plaselor mesianice se formează doar în momentul în care omul rosteşte cu voce tare Numele lui Iisus Hristos.

Corpul haric al plaselor mesianice este format din două plase mesianice distincte: o plasă interioară, de culoarea metalului topit – culoarea Soarelui la răsărit – şi o plasă exterioară, de culoare albă strălucitoare. Plasa interioară, de culoarea metalului topit, are o grosime cam de un lat de palmă, fiind alcătuită din formaţiuni noroase. Plasa exterioară are cam aceeaşi grosime, fiind alcătuită din miliarde de biluţe – de genul atomilor materiali -, care se deplasează foarte repede şi care se ciocnesc între ele. Aspectul plasei exterioare este de o claritate excepţională, fiind oarecum asemănătoare cu mii şi mii de cristale foarte fine de gheaţă ce se formează instanteneu la temperaturi joase. Plasa exterioară este legată de chakra inimii. În momentul în care un om rosteşte cu voce tare numele Iisus, se formează plasa mesianică de culoarea metalului topit, iar în momentul în care rosteşte numele Hristos se formează plasa de culoare albă. Corpul haric al plaselor mesianice apare pe durata rostirii numelui lui Iisus Hristos ori pe durata rugăciunii creştine, doar în cazul în care omul se roagă prin intermediul vocii, indiferent de limba pe care o foloseşte. El nu se formează la cei care se roagă în gând. La tipurile de rugăciune necreştine nu s-a remarcat formarea plaselor mesianice. După ce s-a încheiat rugăciunea, corpul haric al plaselor mesianice dispare la fel cum a apărut: instantaneu şi de nicăieri, ca şi cum a fost împrumutat de Cel căruia îi este adresată rugăciunea: Iisus Hristos.

Corpul haric al plaselor mesianice protejează aura umană, prea slabă, de influenţele provenite din exterior. Omul care îşi formează singur corpul plaselor mesianice prin rostirea Numelui lui Iisus Hristos, devine un focar haric pentru cei din jurul său. Prin inducţie, cei din jurul său îşi formează şi ei corpul haric al plaselor mesianice. În momentul în care doi sau mai mulţi oameni se roagă în comun ori rostesc – chiar şi într-o discuţie – numele lui Iisus Hristos, se formează o cupolă harică comună, care-i învăuluie deopotrivă.

Fragmente din ciclul „FORŢĂ CONTRA FORŢĂ” APĂRUT LA ED. ALAYA (pentru detalii vezi CUFĂRUL CU ESEURI / 1- PROLOG)

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 1-4.jpg