PIATRA CRAIULUI: „DEGETUL” LUI ANGHELIDE

cropped-MATRIX-GREEN-EXCLUSIVE.jpg

SECŢIUNEA:

DE PRIN LUME ADUNATE

images

PIATRA CRAIULUI: „DEGETUL” LUI ANGHELIDE

20246247_341875032910606_1318074501729519079_n

în Munţii Carpaţi, mai exact spus în Masivul Piatra Craiului, există şi în ziua de astăzi un artefact litic gigantic, nebăgat în seamă până în prezent de nici un cercetător ce a analizat acest subiect, care are forma aproape exactă a unui phalus (penis) imens de aproape 16 metri înălţime; artefactul litic a fost descoperit în epoca modernă (dacă informaţiile pe care le am sunt exacte) de un alpinist experimentat pe nume Nae Anghelide, în anul 1975. Alpinistul Nae Anghelide a murit chiar în acel an, într-un accident produs tot în Masivul Piatra Craiului; după decesul său, un traseu marcat din Masivul Piatra Craiului a primit numele „traseul Anghelide”, iar imensul phalus din piatră a fost desemnat prin expresia „degetul lui Anghelide”.

Astfel de phalusuri imense din piatră pot fi regăsite în multe alte locuri de pe suprafaţa pământului; unul din locurile cele mai cunoscute unde se află astfel de statui din piatră în formă de phalus este în aşa numita „Vale a Iubirii” din Cappadochia, Turcia de astăzi. Acolo există mai multe phalusuri de piatră ce au servit foarte probabil, aceluiaşi scop. Este demnă de o antologie a hilarului explicaţia materialistă („ştiinţifică”) ce se dă în ziua de astăzi statuilor sub formă de phalus de pe întreg mapamondul: că au fost create de natură în milioane şi milioane de ani prin eroziunea rocilor vulcanice, iar unele ghiduri turistice precizează că este vorba, pur şi simplu, despre „un omagiu adus de natură masculinităţii” !.

20245609_341874116244031_6141694616169549733_n

INTERPRETARE PERSONALĂ

Cel mai probabil, phalusurile din piatră trebuie legate de un procedu folosit în antichitate, denumit glissanda.

Procedeul glissanda era uzitat, în special, la Stonehenge, dar şi în alte locuri de pe suprafaţa pământului unde erau amplasate menhire, dolmene, statui sau obeliscuri din piatră. Procedeul glissanda era practicat în antichitate de femeile care doreau să facă copii sau să nască fără probleme, motiv pentru care acestea se deplasau în zonele unde se aflau artefactele litice menţionate, pentru a se freca de ele (glissanda) cu părţile sexuale ale trupului, într-un fel de copulaţie stranie. ACEASTA A FOST O INTERPRETARE CE ŢINE DE LINIA DE CUNOAŞTERE SPIRITUAL-PĂMÂNTEASCĂ (VEZI POSTĂRILE ANTERIOARE);

CONCLUZIE: EXISTĂ DOUĂ INTERPRETĂRI: 1 – MATERIALISTĂ: OMAGIU ADUS DE NATURĂ MASCULINITĂŢII (TARE NATURA ASTA!); 2 – SPIRITUAL-PĂMÂNTEASCĂ: GLISSANDA;

MAI EXISTĂ ÎNCĂ O FORMĂ DE CUNOAŞTERE, CEA SPIRITUALĂ-CEREASCĂ: POTRIVIT ACESTEI LINII DE CUNOAŞTERE, ÎN ANTICHITATE, ÎN ACELE LOCAŢII MERGEAU FEMEILE CARE DOREAU SĂ AIBĂ PROGENITURI CU ZEII; REZULTATUL A FOST APARIŢIA FIILOR ZEILOR.