CUFĂRUL CU ESEURI – 129

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este FORŢĂ-CONTRA-FORŢĂ.jpg

129 – JOCURI NEVINOVATE

Fireşte, oamenii din jur, care încă locuiau în vechile comunităţi, veneau să vadă “minunea” şi nu puţini alegeau să rămână în noul ecosistem paradiziac. Pe măsură ce veneau tot mai mulţi membri, era nevoie de tot mai multă hrană, de tot mai multe întocmiri vegetale plăcute la vedere şi bune la gust şi de o organizare eficientă a ecosistemului. Astfel, teritoriul formatat auric de către fiinţele Lorehh eterice s-a extins. Acesta a fost procesul prin care fiinţele Lorehh au luat locul zaurdarilor, instalându-se în noul teritoriu. Încetul cu încetul, suprafaţa pământului a fost pigmentată cu tot mai multe astfel de regate pseudoparadiziace, create în mod artificial. Oamenii s-au adunat în aceste regate datorită faptului că, pe fondul intruziunii răului, mediul şi, mai ales, vegetaţia din zonele libere – creaţia minunată a lui Dumnezeu – începuseră să pălească. Acelaşi fenomen s-a repetat, pe o altă scară, şi în cazul fiinţelor Lorehh sexuale. Fiinţele Lorehh sexuale au adus „jocul” sexual. Bărbaţii au descoperit astfel că, în afara creării unor întocmiri de vegetaţie plăcute la înfăţişare şi la gust, mai există un mod plăcut de petrecere a timpului liber. Serbările câmpeneşti au degenerat astfel în ritualuri orgiastice.

Până în acel moment, fiecare bărbat avea perchea sa, parte (coastă) ruptă din el – sufletul pereche – cu care forma o unitate. Nici unui bărbat nu-i trecea prin minte să privească la femeia altuia altcumva decât ca la o soră. Femeile erau deosebit de sfioase, iar bărbaţii le ocroteau necontenit.

În regatele formatate auric de către Lorehh sexuale, bărbaţii au început să emită pharismah compatibile, modificând mediul deja existent. Modalitatea principală prin care un bărbat putea intra într-un regat formatat de către o fiinţă Lorehh sexuală era să-şi ofere şi altora femeia – sufletul pereche. Astfel că, în acele mici regate, s-au înmulţit numărul contactelor sexuale neprotejate – a contactelor realizate în afara binecuvântării celui mai bătrân şi în afara iubirii. Progeniturile care au fost aduse la întrupare au devenit compatibile cu natura modului în care au fost concepute.

Aceleaşi practici orgiastice s-au desfăşurat şi în cadrul regatelor fiinţelor Dree, care au subordonat o parte din regatele anterioare conduse de Lorehh eterice şi de Lorehh sexuale.

Chiar şi după formarea regatelor conduse direct de către fiinţele Dree, o parte din vechile regate ale Lorehh eterice şi sexuale au continuat să existe, în diferite forme. În perioada de apogeu a regatelor mici, pe suprafaţa pământului existau în jur de 200 de regate conduse de Lorehh eterice, în jur de 400 de regate conduse de Lorehh sexuale şi în jur de 100 de regate conduse de fiinţe Dree de diferite categorii. În jurul acestor regate se aflau zone libere destul de întinse. Ulterior, toate acele regate mai mici ale fiinţelor Lorehh au fost asimilate de regatele, tot mai puternice, ale fiinţelor Dree de rang înalt.

Cu cât era încălcată mai des Ordinea cosmică, cu atât zonele libere, din afara regatelor, sufereau o transformare mai accentuată. În zonele libere, vegetaţia începuse să dispară, iar oamenii care încă se încăpăţânau să rămână acolo aveau de întâmpinat tot mai multe greutăţi în găsirea hranei. Existenţa cotidiană devenise o aventură dramatică pentru mare parte din oamenii ce populau zonele libere. Chiar şi trupurile lor aveau tendinţa de a îmbătrâni prematur şi, în final, de a muri. Durata de viaţă a oamenilor din zonele libere scăzuse simţitor. Abia dacă mai puteau să trăiască în lumea materială trei sau patru sute de ani.

Mai existau totuşi şi zone în care răul nu ajunsese; aceste zone îşi păstrau caracteristicile iniţiale. În acele zone, se menţinea creaţia minunată a lui Dumnezeu – ca reminiscenţă a vechiului Eden fizic, copia celui eteric. Dar aceste zone erau din ce în ce mai puţine.

Fragmente din ciclul „FORŢĂ CONTRA FORŢĂ” APĂRUT LA ED. ALAYA (pentru detalii vezi BIBLIOTECA SPIRITUALĂ / 1- PROLOG)